Vegetarische recepten voor de airfryer

Michelle Anderson
Paperback
176 pagina's
190 x 235 mm
NL
978-94-6359-676-3
€ 9,95
Omschrijving
Krokant, knapperig, plantaardig en goed voor je: eten uit de airfryer is er niet alleen voor vleeseters. Of je nu overtuigd vegetariër bent of meegaat in de trend om meer plantaardige gerechten en maaltijden te eten; je zult dol zijn op de fantasierijke, voedzame en verrukkelijke ideeën in Vegetarische recepten voor de airfryer. Dit is een boek dat airfryen een heerlijke, nieuwe draai geeft.

Airfrydeskundige en chef-kok annex kookboekenauteur Michelle Anderson laat je zien hoe je meer dan 100 fantastische vegetarische gerechten, snacks, brunches, lunches, desserts en nog meer maakt. Airfryers maken eten snel en makkelijk klaar – daarom is iedereen er dol op! – en omdat ze minder olie gebruiken, is het eten dat eruit komt veel beter voor je dan traditionele gefrituurde of gebakken gerechten. Het boek bevat:

• Gewone doordeweekse gezinsmaaltijden en inspirerende gerechten voor bijzondere gelegenheden voor in het weekend of op feestdagen met gasten.

• Gemakkelijke ontbijten voor een drukke dag, van huiselijke donutballetjes met appelmoes of wentelteefjes met kaneel-mascarponesaus tot Toscaanse eieren met zongedroogde tomaat of een brunchwaardige frittata met romaine en feta.

• Tientallen voedzame hoofdgerechten voor zelfs de grootste honger, zoals enchilada’s met zoete aardappel en bonen, pompoen-linzencurry, kikkererwtenratatouille en courgette-rijstbeignets.

• Veel soepen, sandwiches, snacks, amuses en bijgerechten met knapperige producten uit de airfryer.

• Krokant zoete traktaties voor toetjes of feestjes, zoals gebakken sesambananen, pecanbaklava en worteltaart-abrikozenkoekjes.
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL