Vegetarische Indiase recepten

Manju Patel
Gebonden
176 pagina's
205 x 260 mm
NL
978-94-6499-013-3
€ 14,95
Omschrijving
Deze prachtige verzameling recepten van Manju Patel en haar familie is een eerbetoon aan de vegetarische keuken van Gujarat. Dankzij de perfecte mengeling van verfijnde smaken, texturen en aroma’s kun je thuis volop genieten van Manju’s Indiase keuken.

Deze verlokkelijke verzameling recepten is een trouwe afspiegeling van het eten dat in Manju’s restaurant op tafel komt en laat perfect zien dat een gerecht geen vlees nodig heeft om een volwaardige maaltijd te kunnen zijn. Elk onderdeel van de Gujarati keuken komt in dit boek terug, van eten om te delen, zoals samosa’s en kachori, snacks als chakri en sev mamra tot een schat aan curry’s voor elke smaak en met uiteenlopende soorten groente, bonen en linzen. Het boek bevat ook recepten voor Manju’s populaire curry’s die in het restaurant op de kaart staat, evenals desserts en dranken als gajar halwa en mango lassi.

Als je een zwak hebt voor authentiek Indiaas eten, moet je deze heerlijke verzameling recepten rechtstreeks uit het hart en de keuken van Manju echt eens proberen.
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL