Textielgids voor modeontwerpers

Gail Baugh
Flexicover
320 pagina's
205 x 240 mm
NL
978-94-6359-476-9
€ 24,95
Omschrijving
Deze textielgids is onmisbaar voor modeontwerpers. Hij is als een persoonlijke stoffenexpert die vertelt met welke stoffen het gewenste effect bereikt kan worden, en biedt informatie over hoe verschillend de stoffen zich gedragen en hoe ze gebruikt kunnen worden.

De gids is ingedeeld naar functie. Is een stof bedoeld voor gestructureerde kleding, moet hij soepel zijn, extra volume geven, geschikt zijn voor een strak kledingstuk of juist als versiering dienen? Moet een kledingstuk strak om het lichaam komen te zitten of juist een heel nieuw silhouet creëren? Wat is het beoogde effect? Mooi, glanzend en indrukwekkend?

De hoofdstukken zijn geïllustreerd met foto’s van stofvoorbeelden, kleding en schema’s. Bij elke stof in de gids staat alle informatie die nodig is om de juiste stof voor een ontwerp te kiezen. De iconen geven de structuur, het gewicht en de speciale ï¬nishes van de stof aan en bieden in een oogopslag alle basisinformatie.

Achter in dit boek staan overzichten met de vezeleigenschappen, de bindingen, de breisels, het gewicht, de eigenschappen en de wasvoorschriften.
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL