Rustig mediteren

Swami Saradananda
Gebonden
176 pagina's
162 x 235 mm
NL
978-94-6359-968-9
€ 9,95
Omschrijving
Rustig mediteren is een complete gids om een fijne meditatieroutine op te zetten en om onrust weg te nemen, het lichaam te ontspannen en welzijn te bevorderen.

Swami Saradananda laat zien hoe yoga, ademhaling en aangepaste houdingen kunnen helpen om het lichaam sterker te maken, zodat je op comfortabele wijze kunt mediteren. Ze geeft je inzicht in hoe de geest afgeleid raakt – deze afleiding komt vaak voort uit lichamelijk ongemak.

Dit boek richt zich op het lichamelijke aspect van mediteren en helpt het lichaam voor te bereiden op een mindfulle meditatie, zodat lichaam en geest synchroon lopen. Of je nu mindfulness of boeddhisme beoefent, yoga doet of simpelweg je welzijn wilt verbeteren met meditatie, dit boek helpt je om obstakels daarbij weg te nemen.

Rustig mediteren toont rekoefeningen, yogahoudingen en ademhalingsoefeningen (pranayama) waardoor je gemakkelijk kunt zitten, geeft tips over voeding en levensstijl en nog veel meer. Met beeldende illustraties, heldere foto’s en stapvoor- stapbegeleiding is dit de ultieme gids om je voor te bereiden op duurzame meditatie.
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL