Fantasyfiguren tekenen en schilderen

Matt Dixon
Paperback
256 pagina's
170 x 224 mm
NL
978-94-6359-729-6
€ 12,95
Omschrijving
Leer stap voor stap fantasyfiguren tekenen en schilderen.

Dit praktische handboek biedt de beginnende fantasykunstenaar tal van ideeën en technieken voor het maken van bijzondere fantasyfiguren.

Hoe teken je de mooiste kostuums en wapenrustingen? Hoe zet je je personages dynamisch neer? Hoe geef je ze zulke levensechte gezichtsuitdrukkingen en gebaren dat het lijkt of ze zo van het papier af kunnen stappen? Je leert het hier!

Elk personage wordt gepresenteerd vanaf de eerste schetsen en constructietekeningen tot de volledig uitgewerkte afbeelding. Je kunt de karakters dus gemakkelijk kopiëren of als basis gebruiken voor je eigen creaties.

Of je nu met de hand of digitaal werkt of beide methodes combineert, met dit boek heb je een prachtig naslagwerk. Voor beginners staan er handige instructies en een heleboel nuttige tips in.

Matt Dixon is professioneel kunstenaar. Hij heeft aan talloze projecten in de game-industrie meegewerkt, personages en originele titels bedacht voor bekende films en illustraties gemaakt voor boeken, tijdschriften en graphic novels.
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL