Creatieve straatfotografie

David Gibson
Flexicover
192 pagina's
180 x 234 mm
NL
978-94-6359-362-5
€ 9,95
Omschrijving
Creatieve straatfotografie is een ode aan de geest van de straatfotografie, met inspirerende tips om je te helpen het perfecte straatmoment vast te leggen.

Door middel van 20 eenvoudige projecttutorials over onderwerpen als reeksen, schaduwen en objecten, en boeiende profielen van eveneens 20 internationaal bejubelde straatfotografen, onder wie Bruce Gilden, Nils Jorgensen en Trent Parke, leidt auteur David Gibson je op een visuele reis langs het medium. Een perfecte gids voor beginnende straatfotografen.

Deze uitgave besteedt niet alleen aandacht aan de klassiekers, maar ook aan internationaal opkomende straatfotografen en aan het gebruik van Instagram. Met een voorwoord van toonaangevend straatfotograaf Matt Stuart.

• Inspirerende projecten om je eigen werkwijze mee verder te ontwikkelen
• Adviezen van vooraanstaande straatfotografen uit de hele wereld
• Een compleet overzicht van de spannendste en meest dynamische vorm van fotografie

David Gibson is een van de grondleggers van het eerste moderne internationale straatfotografiecollectief In-Public, dat in 2000 het levenslicht zag en dat in belangrijke mate heeft bijgedragen aan de groeiende populariteit van straatfotografie. David werkt zelf al sinds de vroege jaren negentig als straatfotograaf en is inmiddels een zeer gerespecteerd docent op dat gebied. Hij verzorgt workshops in Londen en andere steden overal ter wereld.
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL