Anatomie van yoga-oefeningen werk- en kleurboek voor zelfstudie

Kelly Solloway
Paperback
136 pagina's
216 x 275 mm
NL
978-94-6359-620-6
€ 12,95
Omschrijving
Bewegen is leven. Door te stretchen word je met weinig inspanning flexibeler, verdwijnt pijn en verbeter je de kwaliteit van je leven. Of je nu begint met sporten, herstelt van een blessure of chronische pijnklachten hebt, in deze gids staat helder en duidelijk uitgelegd hoe lang en langzaam stretchen je kan helpen pijnklachten te verminderen en je bewegingsbereik te vergroten.

VAN STRAM NAAR SOEPEL – Zorg voor een goed begin met een inleiding over de werking van spieren, uitleg over een veilige uitvoering van de stretches, ademhalingstechnieken en meer.

DE JUISTE STRETCH – Vind de juiste stretch voor jouw pijnklachten, verminder de dagelijkse stress of warm op voor verschillende activiteiten, zoals hardlopen, autorijden, zwemmen en meer.

GERICHT STRETCHEN – Geef jezelf meer bewegingsbereik met geïllustreerde oefeningen en duidelijke uitleg, ingedeeld op lichaamsdeel zodat je flexibeler wordt in de delen die dat echt nodig hebben.

Ontdek hoe spieren werken, en hoe je het best met stretchen kun beginnen als je het nog nooit hebt gedaan. Zodra je de basics onder de knie hebt, kun je aan de slag! In dit boek staan 70 basisstretches, gericht op specifieke lichaamsdelen. Doe elke dag een aantal van de 25 oefeningen die je overal en altijd kunt uitvoeren, als aanvulling op je favoriete sport en als extra prikkel om achter je scherm vandaan te komen. 
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL