Extreme doolhoven in 3D om te kleuren en op te lossen

Mister Mourao
Paperback
118 pagina's
216 x 254 mm
NL
978-94-6359-387-8
€ 7,95
Omschrijving
Dit boek is een verzameling van 25 originele tekeningen in de vorm van doolhoven en kleurplaten, waarin het verbluļ¬€ende werk van architect en tekenaar Mister Mourao centraal staat.

Mister Mourao houdt ervan om met vorm en perspectief te spelen en experimenteert graag met het in elkaar zetten van architectonische elementen – op een fantasierijke en verrassende manier. Dit alles resulteert in uitdagende doolhoven en spannende mogelijkheden om met kleur te spelen.

LOS OP! Elk doolhof is al gedeeltelijk ingekleurd, gebaseerd op de voltooide versie die op de tegenoverliggende pagina wordt getoond. Je kunt meer kleur toevoegen aan een doolhof nadat je het hebt opgelost of terwijl je eraan werkt, zodat het pad zijn eigen kleur krijgt. Als je vast komt te zitten of een tip nodig hebt, raadpleeg dan de oplossingen achter in het boek.

KLEUR! Je kunt de voltooide versies van zijn werk gebruiken als inspiratiebron of je eigen kleurpaletten samenstellen en iets unieks creëren. Elke aanpak zal iets nieuws en spannends toevoegen aan de architectonische visies van Mister Mourao.
Verkooppunten Zoek op plaats of postcode
Lees meer Lees minder NL